Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Новини наших колег: Надання якісних послуг – пріоритет технічної політики Укренерго

Новини наших колег: Надання якісних послуг – пріоритет технічної політики Укренерго. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Спеціалістами Укренерго вперше в історії Компанії розроблено та введено в дію Стандарт організації «Технічна політика ДП «НЕК «Укренерго» у сфері розвитку та експлуатації магістральних та міждержавних електричних мереж».

Основна мета Технічної політики - узагальнення наявного досвіду експлуатації, встановлення єдиних технічних вимог для розвитку (технічного переоснащення, реконструкції, нового будівництва) об'єктів магістральних та міждержавних електромереж.

Технічна політика включає використання найкращих практик і особливостей застосування сучасного електротехнічного устаткування та проектних рішень провідних світових і вітчизняних виробників для покращення надійності та економічності функціонування системоутворюючої електричної мережі.

Пріоритетом Технічної політики є надання якісних послуг при здійсненні процесу передачі електричної енергії як в межах енергосистеми України, так і за умови її інтеграції в загальноєвропейську континентальну енергетичну систему ENTSO-E при дотриманні критеріїв конкурентності, прозорості, відкритості та доступності.

«Технічна політика є обов'язковою для використання та застосування в Укренерго та його відокремлених підрозділах, – підкреслив керівник Укренерго Всеволод Ковальчук. - Дотримання вимог та положень Технічної політики є обов'язковим для науково-дослідних, проектних, ремонтних, будівельно-монтажних і налагоджувальних організацій, що виконують роботи із забезпечення функціонування, експлуатації і розвитку магістральних та міждержавних електричних мереж, а також інших суб'єктів електроенергетичного комплексу в контексті реалізації договірних зобов'язань із нашою Компанією». 

Стандарт підприємства «Технічна політика ДП «НЕК «Укренерго» у сфері розвитку та експлуатації магістральних та міждержавних електричних мереж» розроблено відповідно до статті 16 Закону України «Про стандартизацію».

Технічна політика набирає чинності з дати її опублікування на офіційному сайті Компанії.

Ознайомитись з документом можна за цим посиланням​.

Джерело: ukrenergo.energy.gov.ua