Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Новини наших колег: В Укренерго на екскурсію завітали діти

Новини наших колег: В Укренерго на екскурсію завітали діти. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

У суботу звичну тишу у приміщеннях та коридорах центрального офісу ДП «НЕК «Укренерго» порушив веселий дитячий гомін. За ініціативи Голови профспілкового комітету ДП "НЕК "Укренерго" Олександра Приходька та керівника дитячим сектором профкому Катерини Джух, діти співробітників компанії отримали чудову нагоду на власні очі побачити, де і як працюють їхні батьки, від яких залежить надійна робота енергосистеми нашої великої країни.

До екскурсійної групи увійшли дітлахи різного віку, тому ми зробили програму екскурсії легкою та цікавою для усіх. Розпочали відвідинами музею нашого підприємства, де присутні ознайомились з історією та сьогоденням системного оператора ОЕС України, дізналися чим займаються і за що відповідають різні підрозділи компанії та відчули себе справжніми Гуліверами у країни ЛЕП.

 Продовжилась екскурсія у місці, до якого мріє потрапити чимало охочих – у центральному диспетчерському пункті ДП «НЕК «Укренерго» - серці та мозку енергосистеми. З вуст старшого диспетчера зміни Мотузка Андрія діти почули захоплюючу розповідь про відповідальну роботу диспетчера, побачили головний диспетчерський щит, а дехто встиг навіть посидіти у кріслі керуючого енергопотоками.

 Як ви вже знаєте, кожен наш робочий день розпочинається з селекторної наради. Ми надали дітям можливість відчути дух місця, у якому приймаються важливі рішення, посидівши за великим круглим столом у залі селекторних нарад. Отримавши подарунки – книги та фірмові сувеніри з символікою «Укренерго», присутні одностайно  вирішили підкріпитись смачною випічкою у нашій їдальні.

 Завершилася екскурсія прогулянкою осіннім ботанічним садом та захоплюючим майстер-класом з виготовлення цукерок у «Львівській майстерні шоколаду».

 Джерело: ukrenergo.energy.gov.ua