Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Новини наших колег: Київенерго розробило мобільний додаток, за допомогою якого можна передавати показання лічильників та сплачувати за електроенергію

Новини наших колег: Київенерго розробило мобільний додаток, за допомогою якого можна передавати показання лічильників та сплачувати за електроенергію. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Офіційний мобільний додаток КИЇВЕНЕРГО можна безкоштовно завантажити із PlayMarket на будь-який  пристрій, що працює на базі Android. Скористатися ним можуть усі побутові клієнти, які зареєстровані у Особистому кабінеті КИЇВЕНЕРГО з електроенергії.

   Перейти на PlayMarket для скачування додатка

Мета, з якою створювався додаток, — зробити максимально зручним процес занесення показань та сплати за електроенергію, тому інтерфейс і функціонал мобільного додатка надзвичайно прості. Тут можна:
 

  • побачити попередні показання електролічильника та занести поточні;
  • миттєво сплатити за електроенергію онлайн (без комісії);
  • дізнатися стан розрахунків з КИЇВЕНЕРГО;
  • уточнити свій тариф.

Отримати іншу інформацію щодо розрахунків (більш детальну), а також скористатися всім широким функціоналом Особистого кабінету з електроенергії як і раніше можна на сайті www.kyivenergo.ua у розділі «Для дому-електроенергія».

Нагадаємо, що на сайті для клієнтів КИЇВЕНЕРГО діють два Особистих кабінети: один з електроенергії, інший — з гарячої води та опалення.
 

Як встановити мобільний додаток КИЇВЕНЕРГО:

  1. Візьміть свій смартфон або планшет та зайдіть на PlayMarket.
  2. За назвою розробника KyivEnergoDev знайдіть додаток «КИЇВЕНЕРГО» та встановіть його на свій мобільний пристрій.
  3. Авторизуйтеся, використовуючи для цього свій звичайний логін та пароль від Особистого кабінету КИЇВЕНЕРГО з електроенергії.
  4. Тепер Ви можете користуватися додатком: заносити показання електролічильника, оплачувати за електроенергію платіжною карткою, переглядати стан розрахунків тощо. 

 

Джерело: http://kyivenergo.ua/