Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

7 жовтня - Всесвітній день дій за гідну працю

7 жовтня - Всесвітній день дій за гідну працю. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

7 жовтня – це день мобілізації всього світу на боротьбу за гідну працюУ цей день профспілки в черговий раз нагадують урядам і роботодавцям своїх країн про необхідність економічного зростання та створення нової глобальної економіки, яка поставить людей на перше місце.

Цього року профспілки всього світу знову будуть одноголосно закликати до соціальної справедливості і гідної праці для всіх. Поки уряди не покладуть край домінуванню інтересів глобальних фінансових ринків і багатонаціональних корпорацій над життєво важливими інтересами звичайних людей, єдиний спосіб розбудовувати економіку в інтересах більшості, а не привілейованої частки населення, - це зміцнення солідарності та сили трудящих.

Генеральний секретар МКП Шаран Барроу заявила: «Всесвітній день дій за гідну працю - це день, коли трудящі, профспілки та їх прихильники в усьому світі мобілізують свої зусилля заради забезпечення усіх гідною працею та дотримання прав трудящих. У цьому році ми прагнемо перевищити минулорічні показники, коли з нагоди цього дня відбулося 424 події у 74 країнах, і донести вимоги трудящих та членів їх сімей до урядів, роботодавців та міжнародних організацій».