Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Напередодні початку опалювального сезону КИЇВЕНЕРГО підготувало інформацію для споживачів

Напередодні початку опалювального сезону КИЇВЕНЕРГО підготувало інформацію для споживачів. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Напередодні опалювального сезону питання якісного електропостачання, наявності гарячої води та опалення набувають все більшої актуальності. 

КИЇВЕНЕРГО підготувало відповіді на можливі питання в зручному для перегляду вигляді (як інфографіку) та розмістило на сайті для клієнтів www.kyivenergo.ua. У цих ілюстраціях даються відповіді на найбільш розповсюджені питання щодо якості або наявності тепла та електроенергії. 

За посиланням «Хто відповідає за якісне теплопостачання киян?» побутові клієнти КИЇВЕНЕРГО можуть дізнатися як визначити відповідального за якість/відсутність опалення, а у добірці «Хто відповідає за якісне електропостачання киян?» наведені відповіді на аналогічні запитання щодо електроенергії. Обидві добірки також містять інформацію про те, куди можна звертатися для вирішення нагальних проблем стосовно електроенергії, гарячої води та опалення. 

Якість тепло- та електропостачання в оселях киян залежить не лише від КИЇВЕНЕРГО, а й від того, як балансоутримувачі житлових будинків утримують внутрішньобудинкові мережі, а мешканці доглядають за обладнанням власних квартир. За наведеними посиланнями кияни дізнаються про те, які саме роботи має виконувати балансоутримувач будинку та чим мають опікуватися власники квартир. 

Джерело: http://kyivenergo.ua/