Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Київському енергетичному коледжу - 60!

Київському енергетичному коледжу - 60!. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

15 вересня одному з найпотужніших енергетичних навчальних закладів - Київському енергетичному коледжу виповнилось 60 років. На яскраве свято з цього приводу було запрошено багато гостей. Київську профспілку енергетиків представляли керівники: голова профспілки Олександр Тищенко та заступник Юрій Бондаренко.

На засіданні міського комітету профспілки 14.09.2016 року було прийняте рішення про нагородження та преміювання найактивніших членів первинної профспілкової організації Київського енергетичного коледжу. Почесне доручення міськкому виконав голова профспілки Олександр Тищенко.

В урочистому заході також взяли участь голова "Укрелетропрофспілки" Сергій Шишов, голова Ради профкомів ПАТ "КИЇВЕНЕРГО" Сергій Бондарєв, представники Міністерства освіти, Районної державної адміністрації, інших навчальних закладів як столичних, так і з інших міст, директори підприємств, ветерани, колишні випускники закладу, які зараз працюють на різних посадах у різних галузях, але яких поєднує любов і шана до "алма матер".

Були відзначені здобутки, нагороджені найкращі та висловлені побажання успіхів у майбутньому.