Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Новини наших колег: енергетики Західної ЕС НЕК "Укренерго" підкорили Говерлу

Новини наших колег: енергетики Західної ЕС НЕК

В ДП НЕК "Укренерго" активне дозвілля у пошані. Так, працівники Західної енергосистеми, за сприяння адміністрації та профспілкового комітету, побували у Карпатах та підкорили найвищу гору України – Говерлу.

 Незважаючи на те, що для більшості це був перший досвід сходження на гору, усі учасники походу змогли дістатися вершини, подолавши  нелегкий шлях за дві з половиною години. Переповнені радісними емоціями та відчуттям власної маленької перемоги енергетики розгорнули на вершині Говерли прапор Західної ЕС, а також український стяг із підписами наших військових, який був переданий із зони АТО.

На зворотньому шляху працівники енергосистеми відвідали Говерлянський водоспад, а найбільш відчайдушні навіть ризикнули у ньому скупатися за температури води +50 С. Завершився похід спільною вечерею у місцевому кафе, де колектив із захопленням обговорював красу українських Карпат і ділився позитивними враженнями.

Активно та весело проведений день залишив по собі яскраві емоції і незабутні спогади. У передчутті нових пригод колектив будував плани нових поїздок. Додому усі повертались втомленими, але задоволеними. 

Джерело: ukrenergo.energy.gov.ua