Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Новини наших колег: Профком НЕК "Укренерго" організував в День Незалежності виїзд своїх працівників до м. Канева

Новини наших колег: Профком НЕК

    24 серпня 2016 року весь український  народ відзначає 25-ту річницю незалежності нашої держави. Всі своєї країни готували здобутки та досягнення в житті і в роботі, щоб гідно зустріти цю знаменну дату.

     У свою чергу, і колектив Державного підприємства «Національна енергетична компанія «Укренерго», крім своєї надійної роботи, до ювілею реалізував такі інвестиційні проекти, як лінія 750 кВ «Рівненська АЕС – підстанція «Київська», лінія 330 кВ від підстанції «Київська» до Київського енерговузла. Ці об’єкти суттєво вплинуть на посилення енергетичної безпеки для міста Києва та Київської області.

   Адміністрація та профспілкова організація ДП «НЕК «Укренерго», готуючись гідно відсвяткувати ювілей держави,  нагородили своїх кращих працівників грамотами та почесними знаками, всім працівникам компанії виплачено матеріальне заохочення. Працівники апарату управління компанії та Центральної електроенергетичної системи ДП «НЕК «Укренерго» 24 серпня 2016 року взяли участь у патріотичній акції, пов’язаній з виїздом до м. Канів, де поклали квіти до могили Т.Г. Шевченка, прогулялися Шевченківським національним заповідником, відвідали музей «Тарасова світлиця» та церкву Покрови Пресвятої Богородиці.

  Також працівники ДП «НЕК «Укренерго» відгукнулись на люб’язне запрошення колег та відвідали Канівську гідроелектростанцію, де її директор, Гринь Василь Андрійович розповів про особливості роботи такого складного енергооб’єкта. В ході зустрічі відбулася цікава ділова дискусія.

   Профспілка ДП «НЕК «Укренерго» приєднується до всіх привітань і бажає енергетикам, членам їх сімей і всьому українському народу міцного здоров’я, гідної праці, достатку та мирного неба.

Голова Ради голів профспілкових організацій

ДП «НЕК « Укренерго» Олександр Приходько