Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Новини наших колег: Профком Південної ЕС ДП НЕК "Укренерго": даємо зелене світло людям, що обирають здоровий спосіб життя

Новини наших колег: Профком Південної ЕС ДП НЕК

Підтримувати себе у гарній фізичній формі, поліпшити здоров'я, підвищити імунітет та покращити емоціональний стан дає можливість активний спосіб життя та заняття спортом. У цьому першим помічником для співробітників Південної енергосистеми є профспілковий комітет, який не лише пропонує організацію різноманітних спортивних заходів, а й компенсацію частини витрат на придбання абонементів для занять обраним видом спорту.

«Краще вкласти кошти у підтримання власного здоров'я та поліпшення фізичного стану, ніж потім його відновлювати», - такою є позиція голови профкому Південної ЕС Олександра Сорочинського, який і сам залюбки відвідує спортивні заняття.

Активний спосіб життя набирає все більше популярності у суспільстві, і колектив Південної енергосистеми не є винятком, підтримуючи здорові трендові тенденції. Як розповів Олександр Анатолійович, з кожним роком бажаючих займатись тим чи іншим видом спорту стає все більше, збільшується і кількість задіяних серед співробітників видів спорту. Якщо раніше це був лише волейбол, то зараз працівники займаються у басейні, фітнес центрах, футболом, волейболом, велоспортом.

«Ми даємо зелене світло людям, які відповідально ставляться до свого здоров'я», - підкреслив Олександр Сорочинський.

Зараз у профспілці йде підготовча робота, щоб максимально задовольнити всі побажання персоналу. Проходить опитування колективу, до 31 серпня збираються заявки, враховується все, щоб вже восени придбати абонемент та приступити до обраних занять.

При цьому, частина плати компенсується профспілковою організацією, сума компенсації залежіть від кількості бажаючих, у минулі роки вона варіювалась від 70 до 50%, цього року працівники зможуть заощадити близько 100-150 гривень на місяць.

Тож, у працівників енергосистеми ще є час для обрання свого виду спорту, щоб бути у гарній формі та з відмінним настроєм для подальших трудових звершень і вирішення професійних задач.

Джерело: ukrenergo.energy.gov.ua