Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Новини наших колег: Київенерго повідомляє, що за 4 роки в Особистому кабінеті з електроенергії зареєструвалося 400 тис клієнтів

Новини наших колег: Київенерго повідомляє, що за 4 роки в Особистому кабінеті з електроенергії зареєструвалося 400 тис клієнтів. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

КИЇВЕНЕРГО з радістю повідомляє, що 1 серпня 2016 року до Особистого кабінету з електроенергії долучився ювілейний 400-тисячний клієнт! Компанія пишається цими показниками, адже висока популярність веб-сервісу свідчить про його зручність, наявність корисних функцій, а також можливість для користувачів заощаджувати свій час.

Особистий кабінет з електроенергії було засновано чотири роки тому як веб-сервіс, який надає абсолютно всю інформацію по особовому рахунку клієнта. Саме тому з кожним днем прихильників цього веб-сервісу стає все більше. Приміром, 1 серпня минулого року кількість користувачів веб-сервісу становила понад 244 тис і лише за рік ця цифра збільшилася на 65% і досягла ювілейних 400 тис. 

Перш за все, у Особистому кабінеті клієнтів приваблює можливість вирішити більшість питань щодо нарахувань та розрахунків за електроенергію онлайн, не виходячи з дому, у зручний для себе час.  Клієнту доступна функція, що допомагає сформувати рахунок для сплати в банку або сплатити за електроенергію онлайн платіжною карткою. Також користувачі Особистого кабінету КИЇВЕНЕРГО можуть контролювати нарахування, що здійснюються за їх особовим рахунком, отримати доступ до статистичної інформації про своє електроспоживання, зробити звіряння розрахунків, сформувати акт звіряння та багато іншого. 

Крім того, Особистий кабінет є справжньою знахідкою для власників багатозонних лічильників, оскільки повністю позбавляє від клопоту з розрахунками за зонами: сума для сплати підраховується автоматично після внесення поточних показань. Правильність застосування тарифу та проведення розрахунків контролюється на програмному рівні.

Завдяки Особистому кабінету за лічені хвилини клієнт може:

  • повідомити показання лічильника станом на 1 число місяця — це важливо, оскільки на їх основі нараховується сума до сплати;
  • швидко дізнатися точну суму до сплати та сформувати рахунок — для цього достатньо зазначити поточні показання лічильника, а потім сформувати рахунок або перейти на сторінку для онлайн-оплати. Квитанції, що підтверджують оплату онлайн, постійно зберігаються в Особистому кабінеті (пункт меню Гроші => Платежі => Мої інтернет-платежі);
  • сплатити онлайн після вибору бажаної платіжної системи — перевага Особистого кабінету для оплати онлайн полягає  в тому, що клієнти перераховують гроші без комісії та відразу бачать, що кошти надійшли на їх рахунок. У той час як використання інших сервісів онлайн-оплат може вимагати комісію або абонплату, а зарахування коштів на особовий рахунок триває кілька днів;
  • контролювати нарахування, що здійснюються за особовим рахунком; 
  • отримати доступ до статистичної інформації щодо свого електроспоживання;
  • оформити акт звіряння розрахунків тощо.

До речі, користування Особистим кабінетом є БЕЗКОШТОВНИМ, абсолютно безпечним та приватним: схема реєстрації та ідентифікації користувача на сторінці веб-сервісу не дозволить отримати доступ до інформації щодо особового рахунку стороннім особам.

Нагадаємо, що компанія КИЇВЕНЕРГО окрім Особистого кабінету з електроенергії відкрила на сайтіwww.kyivenergo.ua новий безкоштовний веб-сервіс — Особистий кабінет з гарячої води та опалення для побутових клієнтів. Завдяки йому можна отримати доступ до інформації щодо розрахунків за послуги, пов’язаних з теплопостачанням. 

Оскільки алгоритми обліку та розрахунку за спожиті послуги електро- та теплопостачання різняться, об’єднати їх у єдину систему наразі немає технічної можливості. Тому потрібно реєструватися окремо у Особистому кабінеті з електроенергії та у Особистому кабінеті з гарячої води та опалення.

Передати показання або зареєструватися/зайти до Особистого кабінету з гарячої води та опалення можна на сайті www.kyivenergo.ua у розділі «Для дому-теплоенергія».
 

Джерело: http://kyivenergo.ua/