Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Інформація ПАТ "Київененерго": Надання до КИЇВЕНЕРГО показань квартирних лічильників гарячої води і тепла дасть змогу уникнути перерахунків

Інформація ПАТ

Київенерго рекомендує побутовим клієнтам, у квартирах яких встановлені індивідуальні лічильники гарячої води та тепла, в останній тиждень кожного місяця повідомляти показання цих приладів обліку до КИЇВЕНЕРГО. У разі відсутності показань компанія буде вимушена формувати рекомендовану суму до сплати, визначаючи фактичне споживання розрахунковим шляхом.

Вчасно передані показання квартирних лічильників є запорукою коректних нарахувань за спожиті послуги з гарячої води та опалення, що у свою чергу дає змогу уникнути перерахунків. Клієнтам, які в останній тиждень місяця повідомили показання, КИЇВЕНЕРГО надсилає готові до сплати платіжки, сформовані на підставі дійсних показань квартирних лічильників, діючих тарифів, а також з урахуванням наявних пільг або субсидій. 

Водночас за відсутності у КИЇВЕНЕРГО показань квартирних лічильників гарячої води та тепла таким клієнтамкомпанія буде змушена нараховувати обсяги споживання гарячої води та теплової енергії згідно з затвердженими нормами споживання. У такому разі перерахунок суми до сплати за показаннями квартирних лічильників буде здійснено після отримання КИЇВЕНЕРГО підтвердження робочого стану таких лічильників. 
 

Передати показання до КИЇВЕНЕРГО можна будь-яким зручним способом:  

  1. через Особистий кабінет з гарячої води та опалення на сайті для клієнтів КИЇВЕНЕРГО (необхідна реєстрація);
  2. на сторінці для входу в Особистий кабінет залишається доступною функція передачі показань без реєстрації. 
  3. через контакт-центр КИЇВЕНЕРГО: 1588 або (044) 202-1588;
  4. під час відвідання будь-якого з 12 центрів обслуговування клієнтів КИЇВЕНЕРГО;
  5. заповнивши відповідні графи в отриманому рахунку за гарячу воду та опалення від КИЇВЕНЕРГО;
  6. під час проведення контрольного зняття показань квартирних лічильників гарячої води та тепла у Вашому будинку. 

Також інформуємо, що компанією КИЇВЕНЕРГО розпочато масову роботу щодо проведення контрольного огляду квартирних лічильників гарячої води і тепла. Інформацію про те, коли саме у Вашому будинку проводитиметься контрольне зняття показань квартирних лічильників гарячої води та тепла, можна дізнатися із оголошень, що будуть розміщені на дошці об’яв у під’їзді Вашого житлового будинку. Для зручності мешканців пропонуємо завчасно узгоджувати з відповідальним представником КИЇВЕНЕРГО зручний час для візиту спеціаліста (контактна інформація зазначатиметься у оголошенні). 

Джерело: http://kyivenergo.ua/