Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Новини столиці: Київрада затвердила програму використання та охорони земель столиці на 2016-2020 роки

Новини столиці: Київрада затвердила програму використання та охорони земель столиці на 2016-2020 роки. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

14 липня 2016 рокуі на пленарному засіданні Київської міської ради депутати затвердили Програму використання та охорони земель міста Києва на 2016-2020 роки.

Загальний обсяг фінансування на 5 років становить 184,9 млн грн (з них 129,9 млн грн — кошти міського бюджету, решта 55 млн грн — гроші з інших джерел).

Станом на 1 січня цього року в місті укладено 7977 договорів оренди та 892 додаткові угоди до них. За прогнозними розрахунками, що наведені в Програмі, кількість укладених договорів оренди земельних ділянок протягом 2016-2020 років постійно зростатиме, відповідно зростуть надходження до бюджету. Прогнозовані надходження становитимуть 3,3 млрд грн.

“Програмою також передбачено продаж земельних ділянок, що дозволить поповнити міський бюджет на 875 млн грн. Загалом метою програми є встановлення межі міста Києва, формування та оформлення земель комунальної власності територіальної громади, організація оформлення прав на землю усіма землекористувачами, оптимізація земельно-господарського устрою території міста та спрощення процедури оформлення прав на землю”, — зазначив депутат Київради Олександр Міщенко.

Відповідне рішення підтримали 61 депутат.

Джерело: http://kmr.gov.ua/