Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Столичні профспілки відкрили новий сезон дитячого оздоровлення й відпочинку!

Столичні профспілки відкрили новий сезон дитячого оздоровлення й відпочинку!. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Незважаючи на фінансові та організаційні труднощі, Київська міська рада профспілок та її членські організації винайшли можливість забезпечити оздоровлення дітей членів столичних профспілок влітку цього року. 1 червня 2016 р., традиційно, у Міжнародний День захисту дітей, юні кияни були відправлені на перші зміні до дитячих закладів оздоровлення й відпочинку санаторного типу Київщини та Одещини: 

- 63 дитини виїхали до Київської області, у м. Ірпінь, до ДЗОВ «Дружний».

Директор закладу В. С. Смоловий організував гарний двоповерховий автобус, на якому хлоп’ята й дісталися до місця призначення. Перед виїздом  Валерій Семенович провів детальний інструктаж щодо безпечного та ефективного перебування у закладі оздоровлення й відпочинку, відповів на запитання батьків і дітей.

- 65 дітей у супроводі досвідчених вихователів поїхали на Одещину, у Білгород-Дністровський район, смт. Сергіївка, ДЗОВ «Патрія».  

А наступного дня 63 дитини вирушили до Закарпаття, в Хустський район, до ДЗОВ «Шаяни». 

Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» щиро бажає юнацтву гарно відпочити, оздоровитися та з яскравими враженнями успішно повернутися додому!

Управління організаційно-інформаційної роботи Київської Міськпрофради

Джерело: http://profrada.kiev.ua/