Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Про ситуацію, що склалась навколо Будинку столичних профспілок

Про ситуацію, що склалась навколо Будинку столичних профспілок. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

19 квітня 2016 року відбулося друге засідання Президії Київської Міськпрофради (перше було тижнем раніше, 12 квітня). Головним питанням обох став розгляд ситуації, що склалася навколо будівлі по вул. Хрещатик, 16, власником якої є Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок». 

Нагадаємо, що 12.04 керівники членських організацій, члени Президії висловили занепокоєння щодо низки неприємних подій, так, чи інакше, пов’язаних з цим будинком, які негативно відбилися на функціонуванні та іміджу столичних профспілок. Аби детально розібратися в ситуації, дати відповідну оцінку порушенням, допущеним Генпідрядником під час проведення ремонтно-відновлювальних робіт у даній будівлі, віднайти способи їх усунення й вжити належних заходів, створили Комісію, до складу якої увійшли деякі члени Президії Київської Міськпрофради. 

19 квітня на засіданні прозвучали доповіді про порушення ТОВ «Буд-Жил-Пром» умов Договору генерального підряду № 100/04 від 01.07.2014 р. та містобудівного законодавства, а також про порушення ТОВ «Комерційна фірма «Факультет» умов Договору оренди нерухомого майна від 30.04.2015 р. (доповідачі: Бохонський В. Г. – Голова Київської міської організації Профспілки «Інновація» та Любарець В. В. – заступник Голови Київської Міськпрофради). 

Спільним для учасників заходу стало рішення про виконання законних вимог державних контролюючих органів щодо недопущення використання приміщень будинку до завершення ремонтно-відновлювальних робіт як організаціями й підприємствами Міськпрофради, так і комерційними структурами; оформлення необхідної документації щодо реконструкції та введення, в установленому порядку, будівлі в експлуатацію.

Джерело:https://www.facebook.com/profile.php?id=100011340922296&fref=pb&hc_location=friends_tab&pnref=friends.all