Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Щоденник Х Спартакіади Київської профспілки енергетиків: день другий

Щоденник Х Спартакіади Київської профспілки енергетиків: день другий. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Продовжуються фінальні старти Х Спартакіади Київської профспілки енергетиків. 2 квітня відбулись змагання з волейболу, армрестлінгу та шахів.

Двобоям з армрестлінгу завжди притаманні видовищність і зацікавленість глядачів. І сьогодні біля майданчику, де відбувались ці змагання, було не проштовхнутись. Кожна команда мала можливість виставити по одному спортсмену у 4 вагових категоріях: до 70, до 80, до 90 та понад 90 кг. Вісім команд взяли участь у боротьбі. Спортсмени Київенерго не поступились лідерством і вибороли перше місце, друга - Єврореконструкція, третя - ВПУ НАУ.

У шахах змагались представники 9 команд. Результати були дуже щильні. Щоб виявити другого та третього призерів, знадобилась додаткова бліц-партія. У результаті: 1 місце - Укрененерго, 2 місце - Київенерго, третє місце - ВПУ НАУ,

Також відбулись групові ігри з волейболу. Нажаль, не змогла взяти участь у змаганнях команда НТЦ НЕК, яка було заявлена раніше. Оргкомітет був вимушений зробити коригування календаря. І знову у спортивному комплексі було "жарко". У результаті безкомпромісної боротьби визначилось, що 3 квітня за перше місце будуть грати Київенерго і ВПУ НАУ, а за третє - КПЕЛ і Укренерго.

Більше фотографій цього спортивного дня можна побачити за посиланням: http://www.ex.ua/301392871789