Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Щоденник Х Спартакіади Київської профспілки енергетиків: день перший

Щоденник Х Спартакіади Київської профспілки енергетиків: день перший. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

1 квітня 2016 року в спортивно-оздоровчому конкурсі ПАТ "КИЇВЕНЕРГО" в урочистій обстановці розпочались фінальні змагання Х Спартакіади Київської профспілки енерегетиків.

Відкривав змагання голова профспілки Олександр Тищенко. Він побажав спортсменам високих досягнень і безпечних стартів. У програмі змагань 6 видів спорту: футзал, волейбол, настільний теніс, гирі, армрестлінг та шахи. Понад 200 спортсменів з 10 команд вибороли собі право змагатися за головні спортивні нагороди нашої профспілки. 

В перший день Спартакіади відбулись змагання з настільного тенісу, гирь та групові ігри з футзалу. Насильнішими тенісістами виявились представники ПАТ "КИЇВЕНЕРО", другу та третю сходинки поділили команди, які набрали однакову кількість балів. Це - "Укренерго" та ВПУ НАУ. У змаганнях з гирь перше місце - знову за ПАТ "КИЇВЕНЕРО", друге - знову за ВПУ НАУ, третє - за ЦЕС НЕК.

Групові ігри з футзалу показали, що рівень команд приблизно рівний, і тому протистояння були дуже запеклі. Це можуть засвідчити і деякі результати ігор:

  • Київенерго - Єврореконструкція 6:5
  • Єврореконструкція - Енергоринок 6:5
  • ВПУ НАУ - Укренерго 3:4
  • НТЦ НЕК - Укренерго 1:1

У результаті ціє боротьби зясувалось, що 3 квітня за перше місце з футзалу поборються команди НТЦ НЕК та Київенерго, за третє - Укренерго та Єврореконструкції.

Особливо хочеться відмітити, що у достатньо суворій чоловічій грі - футзалі в одній з команд (НТЦ НЕК) серед чоловіків грає жінка - Лєбєдєва Дарія. Дивлячись на цю симпатичну, тендітну жінку, важко уявити її у протистояннях з чоловіками. Но це враження оманливе. Багатьом чоловікам треба ще багато вчитись, щоб грати, як вона. За три відбіркові гри вона забила вісім голів!

Більше фотографій цього спортивного дня можна побачити за посиланням: http://www.ex.ua/428910650496