Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Новини наших колег: КИЇВЕНЕРГО реформує процес оплати комунальних послуг

Новини наших колег: КИЇВЕНЕРГО реформує процес оплати комунальних послуг. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

КИЇВЕНЕРГО як безпосередній надавач одразу трьох соціально важливих послуг — постачання електроенергії, гарячого водопостачання та опалення  до кінця 2016 року завершить процес переведення на оплату за рахунками для мешканців столиці. 

Так, рахунки нового зразка від КИЇВЕНЕРГО за опалення та гарячу воду з серпня 2015 року отримують мешканці будинків, які обслуговують ОСББ та ЖБК. У 2016 році платіжки від енергопостачальника отримали мешканці будинків, які знаходяться в управлінні комунальних житлових підприємств Оболонського, Святошинського, Печерського та Дніпровського районів столиці. У квітні ця практика пошириться на Подільський і Шевченківський райони, у травні охопить Голосіївський та Дарницький, в червні  Деснянський та Солом'янський. 

Адаптація платіжок від столичної енергокомпанії до європейських зразків  це один з етапів переходу компанії на пряму взаємодію з клієнтами за прикладом того, як працює більшість великих європейських теплових операторів. Раніше рахунки за ці послуги формувалися та розповсюджувалися Головним інформаційно-обчислювальним центром (ГІОЦ). 

Фахівці КИЇВЕНЕРГО вдосконалили базу даних клієнтів, на її платформі створили білінгову систему на зразок тих, якими користуються кращі європейські оператори енергоринку. Бланк нового платіжного документа за послуги з опалення та гарячого водопостачання КИЇВЕНЕРГО оприлюднило у 2015 році. Важливо, що у створенні нового платіжного документа брали участь клієнти КИЇВЕНЕРГО. Це дозволило зробити формат розрахунку за послуги максимально зручним.

Джерело: http://kyivenergo.ua/