Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Семінар-навчання керівників організацій та активу Київської профспілки енергетиків відбувся 24.02.2016

Семінар-навчання керівників організацій та активу Київської профспілки енергетиків відбувся 24.02.2016. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Відповідно до плану роботи міського комітету профспілки, 24 лютого 2016 року о 14.30 в залі засідань Київської міськпрофради за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 16 відбувся семінар-навчання керівників первинних профспілкових організацій та профспілкового активу галузі. Вів семінар голова профспілки Олександр Тищенко.

Перед учасниками заходу з лекцією виступив політолог, громадський діяч, письменник Костянтин Матвієнко. Він проаналізував супільно-політичну ситуацію в Україні та висловив своє бачення подальших перпектив розвитку подій.

Також у семінарі взяла участь заступник голови Кредитної спілки "Профспілкова скарбниця" Галина Грибок. Вона проінформувала присутніх про підсумки діяльності кредитної спілки у 2015 році, відмітила найбільш активні організації та розповіла про цікаві пропозиції кредитної спілки.

На семінарі було розглянуто широке коло питань. Основні з них:

  • Про VII Зїзд ФПУ.
  • Про надання інформації щодо виконання колективних договорів та угод за 2015 рік.
  • Про неприбутковість профспілкових організацій.
  • Про зміни в оподаткуванні.
  • Про особливості роботи за сумісництвом.
  • Про декларування доходів, отриманних у 2015 році.
  • Про звільнення за угодою сторін.

Після семінару було проведено розширене засідання оргкомітету Х Спартакіади Київської профспілки енергетиків, на якому обговорювались організаційні питання.