Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

«Зорепад надій – ІІІ» прощавай, до зустрічі «Зорепад надій – IV»

«Зорепад надій – ІІІ» прощавай, до зустрічі «Зорепад надій – IV». Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Радісним настроєм та дитячими посмішками була наповнена концертна зала Федерації профспілок України. Адже там, Київська міська рада профспілок завершувала традиційний конкурс-огляд художньої самодіяльності та творчості серед дітей столиці «ЗОРЕПАД НАДІЙ - III», в якому взяли участь понад 300 талановитих дітей.

Учасники конкурсу подарували організаторам, батькам та гостям свята чудовий гала-концерт, який за своє насиченістю та майстерністю не поступився б жодним професійним артистам. У відповідь вдячні слухачі обдаровували молоді обдарування щирими оплесками.

В конкурсі-огляді брали участь дитячі художні колективи та окремі виконавці у жанрах:

  • декоративно-прикладне мистецтво :
  • вироби та вишивка з бісеру,
  • вишивка,
  • вироби з допоміжних матеріалів;
  • образотворче мистецтво;
  • хореографія: бальні, народні, сучасні танці;
  • гра на музичних інструментах;
  • вокальне мистецтво (народний, академічний, естрадний спів);
  • художнє читання.

Конкурси і проводяться для того, щоб визначити кращих з кращих. І це нелегке завдання лягло на плечі членів журі. Вони в довготривалих дебатах визначилися зі своїм вибором, а організатори вручили переможцям цінні подарунки у вигляді грошових сертифікатів та путівок на відпочинок до узбережжя Чорного моря.

Поза увагою не залишився жоден учасник «Зорепаду надій – ІІІ». Голова Міськпрофради разом зі своїми колегами вручив усім дипломи учасників конкурсу-огляду та сувеніри на згадку.

На завершення свята Валентин МЕЛЬНИК поділився своїми враженнями від свята, порівнявши атмосферу, яка панувала протягом усього гала-концерту з казкою. На його запитання: «Чи продовжувати традицію проведення конкурсу «Зорепад надій»?» в залі прозвучало радісне, спільне та гучне - «ТАК!». Під яке на сцену винесли величезний торт, який і був розділений між усіма учасниками конкурсу-огляду.

«Зорепад надій – ІІІ» прощавай, до зустрічі «Зорепад надій – IV».

Джерело: www.profrada.kiev.ua