Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Столична інформація: Для Київського міського бюро судово-медичної експертизи закуплено нове дороговартісне обладнання

Столична інформація: Для Київського міського бюро судово-медичної експертизи закуплено нове дороговартісне обладнання. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Незважаючи на обмеженість коштів бюджету міста, столична влада винайшла можливість виділити гроші на закупівлю вкрай необхідного обладнання для Київського міського бюро судово-медичної експертизи.

«Рішенням Київської міської ради від 14.05.2015 № 462/1326 додатково виділено з київського бюджету 6,7 млн грн на закупівлю мікрорентгенофлуоресцентного спектрометру для Київського міського бюро судово-медичної експертизи. Сьогодні обладнання вже придбано та днями буде поставлено до бюро судово-медичної експертизи», – зазначила директор Департаменту охорони здоров’я Тетяна Донченко.

Мікрорентгенофлуоресцентний спектрометр – обладнання, яке дозволить задовольнити вимоги досудового та судового слідства до якості проведення судово-медичних експертиз на сучасному науковому рівні.

Завдяки спектрометру спеціалісти зможуть досягти наукової обґрунтованості та максимальної доказовості судово-медичних експертиз і досліджень.

Крім того, використання мікрорентгенофлуоресцентного спектрометру дозволить суттєво зменшити строки виконання судово-медичних експертиз, зазначають фахівці.

Джерело: http://kievcity.gov.ua/