Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

З днем енергетика, шановні колеги!

З днем енергетика, шановні колеги!. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

 

Шановні колеги – енергетики!

 

Від імені Київської міської професійної спілки працівників енергетиків  та електротехнічної промисловості прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем енергетика!

Без енергетики сьогодні немислимий розвиток практично жодного напряму діяльності людини. Енергетика є базовою галуззю економіки, від надійного і сталого функціонування якої значною мірою залежать темпи економічного процвітання чи занепаду країни.

Невтомною працею, талантом і наснагою багатьох поколінь створено розвинутий, потужний енергетичний комплекс нашої держави. Введення в експлуатацію нових енергетичних потужностей, впровадження енергозберігаючих та екологічно безпечних енергосистем переконливо свідчать про високий потенціал енергетичної галузі України.

Працівники енергетичної сфери несуть високу громадянську відповідальність перед суспільством, вони розуміють не тільки складнощі поточного моменту, але й перспективи розвитку паливно-енергетичного комплексу та шляхи подолання існуючих проблем. Загальний економічний потенціал, перспективи подальшого розвитку країни значною мірою залежать від злагодженої роботи енергетичного комплексу.

Люди, які присвятили себе енергетиці – стійкі характером, мужні і віддані обраній професії. Вони працюють в складних погодних умовах: в дощ і сніг, в спеку і холод та всі 24 години на добу.

Високотехнологічна техніка вимагає знань, досвіду, вміння. Вона приносить користь тільки в умілих руках енергетиків.

Символічно, що саме взимку, коли всі особливо потребують затишку в домівках і коли найкоротший день, енергетики відзначають своє свято.

З нагоди професійного свята бажаємо Вам енергії у вирішенні життєвих і виробничих завдань, подальшого зростання творчих досягнень, гармонійного поєднання здобутків ветеранів-енергетиків з енергією молодого покоління, стабільної частоти в електромережах.

Нехай завжди Вам світить родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги і любові!

Нехай мудрість та наснага енергетиків і в подальшому примножує могутність нашої незалежної держави, ім'я якій - Україна! Зичимо великого людського щастя, добра і достатку вам і вашим родинам!

 

Київський міськком профспілки енергетиків