Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

20 жовтня відбулось розширене засідання Київської міської ради профспілок

20 жовтня відбулось розширене засідання Київської міської ради профспілок. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

20 жовтня ц.р. у актовій залі Будинку столичних профспілок, вул. Хрещатик, 16, під головуванням Валентина Мельника відбулося розширене засідання Ради Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок». У зібранні взяли участь керівники галузевих столичних профспілок, керівники первинок – члени Ради, члени Контрольно-ревізійної та Мандатної комісій, члени Молодіжної ради, очільники організацій прямого підпорядкування.

У ході засідання було розглянуто питання про хід підготовки до проведення ХІ Київської міської міжспілкової конференції профспілок, яка відбудеться 19 листопада 2015 року.

Про підтвердження повноважень нових членів Ради і членів Президії Міськпрофради доповіла голова Мандатної комісії – голова Київської міської профспілки працівників зв’язку Надія Нефьодова.

Заступник голови Міськпрофради Володимир Рижих поінформував про хід підготовки до проведення ХІ Київської міської міжспілкової конференції профспілок.

Голова Міськпрофради Валентин Мельник ознайомив членів Ради з проектом Звіту Ради Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» за період роботи з грудня 2010 року по листопад 2015 р. та основними напрямами діяльності Міськпрофради на наступний період.

Обговоривши та затвердивши проект Звіту та основні напрями роботи члени Ради доручили виступити зі звітом на ХІ конференції голові Міськпрофради Валентину Мельнику.

З проектом змін і доповнень до Статуту Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» та проектами пропозицій щодо Регламенту робочих органів ХІ Київської міської міжспілкової звітно-виборної конференції профспілок виступив заступник голови Міськпрофради Володимир Рижих. Після обговорення члени Ради внесли відповідні проекти документів на розгляд Конференції.

Джерело: http://profrada.kiev.ua/