Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

В КПЕЛ відбулись урочисті заходи, присвячені 75-річчю створення системи ПТО та Дню вчителя

В КПЕЛ відбулись урочисті заходи, присвячені 75-річчю створення системи ПТО та Дню вчителя. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

1 жовтня у Київському професійному енергетичному ліцеї відзначали День працівників освіти та 75-річчя створення системи професійно-технічної освіти. У святкових заходах взяли участь праціники ліцею, учні, їхні батьки та почесні гості.

Всіх присутніх привітав директор ліцею Михальчук О.І. Він також вручив найкращим працівникам почесні нагороди та премії. З вітальними словами виступали і гості: представники управління освіти, підприємств, з якими співпраціює ліцей.

Київський міськком профспілки енергетиків на своєму засіданні прийняв рішення про нагородження та заохочення найактивніших членів первинної профспілкової організації Кийвського професіного енергетичного ліцею у звязку із святами. Почесне доручення міського комітету - вручити нагороди та привітати працівників ліцею - виконав заступник голови міськкому Бондаренко Ю.В.

Після урочистої частини відбувся концерт художноьї самодіяльності працівників та учнів ліцею.