Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

На підприємствах галузі: НЕК "Укренерго" відправило подарунки бійцям АТО

На підприємствах галузі: НЕК

29 вересня 2015 року голова профспілкової організації ДП "НЕК "Укренерго" Олександр Приходько та одна з майстринь, яка вишила стрічками картину «Герб України у маковому орнаменті», провідний інженер Плис Лілія, передали представнику Благодійного Фонду «АРМІЯ SOS» в ДП «НЕК «Укренерго» Хіргію Дмитру вітальний лист з Днем заххисника України та творчі роботи для бійців АТО.

До Дня захисника України у ДП «НЕК «Укренерго» триває акція «Захистимо Україну разом!». В її рамках 9 вересня працівники підприємства здавали кров для Центрального військового госпіталю, яка буде використана для лікування поранених захисників країни.

А з 21 вересня у фойє адміністративної будівлі компанії влаштована виставка творчих робіт (малюнків, вишивки, ліпнин тощо) співробітників та їх дітей на антивоєнну та патріотичну тематику. Приємно та зворушливо, що свої витвори власноруч зробили навіть маленькі діточки – їх малюнки найвідвертіші та найправдивіші.

Загалом, перегляд виставки викликає багато емоцій, адже роботи пронизані любов'ю до Батьківщини, гордістю за рідну землю і, що найголовніше – великим прагненням якнайшвидшого закінчення безглуздої війни та повернення воїнів додому живими та здоровими.

Найкращі роботи волонтери доставлять в зону АТО для привітань бійців зі святом захисника України. Сподіваємось, вони підтримають дух воїнів!

Джерело: ukrenergo.energy.gov.ua