Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

На підприємствах галузі: КИЇВЕНЕРГО запровадило практику виїзного обслуговування клієнтів

На підприємствах галузі: КИЇВЕНЕРГО запровадило практику виїзного обслуговування клієнтів. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Кияни отримали можливість скористатися новим зручним сервісом від компанії КИЇВЕНЕРГО – мобільними центрами обслуговування клієнтів. Це реакція компанії на виникнення попиту на консультаційні послуги  з боку мешканців міста під час  переходу на прямі договори з енергопостачальною компанією. Щоб уникнути черг у центрах обслуговування, КИЇВЕНЕРГО запропонувало клієнтам комфортний та оперативний спосіб отримання інформації та послуг неподалік їх домівок.
За допомогою мобільних центрів обслуговування клієнти КИЇВЕНЕРГО можуть:

  • укласти договір про користування електроенергією;
  • укласти договір про надання послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води;
  • написати заяву на опломбування лічильників гарячої води.

Мобільні центри обслуговування вже працюють у Дніпровському та Деснянському районах (22, 26 та 29 вересня, 3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27, 31 жовтня), Святошинському (3, 6, 17, 20 та 31 жовтня) та Оболонському (22, 26, 29 вересня та 10, 13, 24, 27 жовтня) районах столиці. Про місце розташування та графік роботи виїзного обслуговування можна дізнатися на сайті для клієнтів КИЇВЕНЕРГО або з об'яв, які розміщуватимуться на дошках оголошень у під’їздах житлових будинків.

Передумовою створення нового сервісу став пілотний проект із виїзного обслуговування мешканців мікрорайону «Теремки-1» у серпні цього року. Протягом двох тижнів фахівці компанії в рамках співпраці з Органом самоорганізації населення «Теремки-1» приймали документи для укладання прямих договорів на опалення, гаряче водопостачання та електроенергію. Успішна реалізація цього проекту та зворотній зв'язок задоволених оперативним консультуванням і відсутністю черг мешканців надихнули команду КИЇВЕНЕРГО на створення масштабного виїзного сервісу – мобільних центрів обслуговування. 

Нагадаємо, після змін у законодавчому полі, коли енергопостачальні компанії набули статусу виконавця послуг для населення, компанія КИЇВЕНЕРГО розпочала процес укладення прямих договорів зі своїми клієнтами і інтенсивну роботу зі створення сервісної інфраструктури.

«Ми створили мережу сучасних центрів обслуговування європейського рівня, суттєво збільшили можливості консультування контакт-центру 1588, розробили сайт для клієнтів та постійно наповнюємо його важливою інформацією, рекомендаціями та зручними послугами (скажімо, веб-сервіс «Особистий кабінет» для контролю нарахувань та розрахунків за електроенергію, а також сплати за електроенергію платіжною карткою через інтернет, веб-сервіс для передання показань лічильників гарячої водивеб-сервіс «Карта теплолічильників», який дозволяє дізнатися де встановлено або планується встановити загальнобудинкові теплолічильники тощо). Розширюючи канали комунікації та взаємодії  з клієнтами, ми прагнемо задовольнити їх попит на інформацію про зміни у взаємодії з енергопостачальною компанією. Черги, що іноді виникають у центрах обслуговування, це тимчасове явище, властиве перехідному етапу. Щоб надати своїм клієнтам необхідні послуги оперативно і комфортно, ми вирішили запровадити практику виїзного обслуговування. Це зручно (особливо для людей старшого віку) та дозволяє заощадити час», – зазначає комерційний директор КИЇВЕНЕРГО Євген Бушма.
    Подивитися графік роботи мобільних центрів обслуговування

Джерело: http://kyivenergo.ua/