Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Закінчується термін надання інформації щодо бенефіціарного власника

Закінчується термін надання інформації щодо бенефіціарного власника. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Нагадуємо, що відповідно до Закону України № 1701-VII у редакції  від 26.05.2015 р. «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення кінцевих вигодоодержувачів юридичних осіб та публічних діячів», 25.09.2015 р. збігає строк, впродовж якого всі юридичні особи, зареєстровані до набрання чинності цим Законом, зобов’язані подати державному реєстратору відомості про свого кінцевого бенефіціарного власника,  або про відсутність такого кінцевого бенефіціарного власника.

У звʼязку з цим, керівникам виборних органів профспілкових організацій, які зареєстровані як юридичні особи, необхідно терміново подати до управлінь юстиції (за місцем легалізації) заяву довільної форми (супровідний лист) та реєстраційну картку про внесення змін до відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі (форма 4), яка відповідно до Порядку передачі даних про юридичних осіб, зареєстрованих (легалізованих) відповідно до частини 4 статті 3 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців», затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 01.07.2013 р. № 1302/5, направляється державному реєстратору.

У реєстраційній картці за формою 4 заповнюються лише сторінки 1 та 4. Вказуються дані своєї організації. Решта сторінок тільки підписується керівником організації. Підпис керівника на картці засвідчується печаткою організації.