Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

На підприємствах галузі: працівники Укренерго здали кров для постраждалих воїнів АТО, а також бійців Нацгвардії, які отримали поранення під час конфлікту у стін Верховної Ради України.

На підприємствах галузі: працівники Укренерго здали кров для постраждалих воїнів АТО, а також бійців Нацгвардії, які отримали поранення під час конфлікту у стін Верховної Ради України.. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Допоки в країні тривають збройні конфлікти та протистояння працівники ДП «НЕК «Укренерго» допомагають військовослужбовцям різними способами. Так, сьогодні в компанії за ініціативою адміністрації та профспілкового комітету розпочато акцію зі здачи крові для постраждалих бійців. Для цього було виділено спеціальне приміщення, де мобільна група Центру крові Центрального військового шпиталю протягом дня проводила процедуру забору крові.

Близько 60 працівників разом з керівниками компанії взяли участь в заході.

«У жовтні вся країна готується відзначати День захисника Вітчизни. Укренерго також хоче приєднатися до святкування та вшанування наших героїв. В рамках нашої ініціативи «Захистимо Україну разом» наші співробітники сьогодні здають кров для військового шпиталю, - коментує подію Голова профспілки Укренерго Олександр Приходько. - Діти наших працівників готують подарунки,  які нашими волонтерами будуть передані солдатам до свята».

На сьогодні майже 130 працівників ДП «НЕК «Укренерго» стали учасниками АТО. Багато хто вже повернувся, дехто ще служить. Адміністрація компанії та профспілкові комітети дбають про них фінансовою допомогою та обов`язковим збереженням робочих місць і середнього заробітку. Наші волонтери організовують збір речей, продуктів та медикаментів. Маємо надію, що наша ініціатива стане гарним прикладом для інших приватних та державних підприємств для допомоги тим, хто нас захищає.

Тільки так Україна збереже свободу! 

Джерело: ukrenergo.energy.gov.ua