Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

На підприємствах галузі: діти працівників Центральної ЕС ДП НЕК "Укренерго" оздоровились у літніх таборах

На підприємствах галузі: діти працівників Центральної ЕС ДП НЕК

Профспілкова організація Центральної енергетичної системи ДП НЕК "Укренерго" щороку організовує відпочинок та оздоровлення дітей співробітників у літніх таборах. Цього року оздоровлено 107 дітей в дитячих таборах «Дніпро» (Конча-Заспа, Київська обл.) та «Водограй» (Мукачевський р-н Закарпатська обл.).

На ці цілі використано профспілкових коштів на суму 465,5 тис. грн., батьки оплатили лише 10% від повної вартості путівки. Профком ЦЕС також організував трансфер дітей до місць відпочинку.

Обидва табори знаходяться у мальовничих куточках України. Табір «Водограй» оточений Карпатами, завдяки чому його маленькі гості мали змогу щодня насолоджуватися гірською природою, ходити у походи, вивчати історію та природу рідної країни, збирати гриби, ягоди тощо.

З оздоровчою метою перевага в таборах надавалася  фізичному вихованню. Окрім щоденної зарядки, дітлахи займалися на спортивних майданчиках, брали участь у змаганнях з різноманітних видів спорту, пізнавали правила здорового способу життя.

Організатори подбали про все, аби літній відпочинок був цікавим і корисним. У таборах було організовано насичену розважальну програму: пізнавальні екскурсії, конкурси, розваги, інші захопливі заходи. Сумувати нікому не доводилось. Діти не тільки весело і цікаво провели своє дозвілля, але й знайшли нових друзів, відпочили та набралися сил перед новим навчальним роком.

Джерело: ukrenergo.energy.gov.ua