Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

На підприємствах галузі: НЕК "Укренерго" оздоровлює дітей працівників

На підприємствах галузі: НЕК

ДП НЕК "Укренерго" дуже велику увагу приділяє оздоровленню дітей працюючих. Спільними зусиллями адміністрації і профспілок діти працівників Криворізьких магістральних електричних мереж поїхали на відпочинок до міста Скадовськ.

За тритижневе перебування хлопчиків та дівчат на березі моря батьки сплатили всього 10% від вартості путівки, а для шести дітей з багатодітних сімей чудовий відпочинок взагалі безкоштовний.

Дуже позитивний факт, що в сучасній, дуже складній економічній та соціальній ситуації, адміністрація та профспілковий комітет Криворізьких магістральних електромереж Дніпровської енергосистеми знаходять можливості для оздоровлення і організації дозвілля дітей працівників під час літніх канікул.

Адже головна цінність кожного цивілізованого суспільства – підростаюче покоління, а турбота про дітей має бути основним пріоритетом батьків, громадських та офіційних організацій в країні, яка прагне бути розвинутою та заможною.

Відпочинок триватиме до 7 серпня. До цього дня теплі хвилі Чорного моря і ласкаве сонце заряджатимуть дітлахів запасом здоров`я і позитивних емоцій на майбутній навчальний рік.

Джерело: ukrenergo.energy.gov.ua