Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Київська міськпрофрада почала перевірку умов дитячого відпочинку

Київська міськпрофрада почала перевірку умов дитячого відпочинку. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Для столичних профспілок літо є гарячою порою. Особливо для робочих груп, які причетні до організації дитячого відпочинку та проводять перевірку умов оздоровлення дітей.

Заступник голови Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» Володимир Любарець і начальник управління охорони праці та здоров’я, - головний технічний інспектор праці Міськпрофради Василь Якібчук 9 червня ц.р. відвідали з перевіркою дитячий заклад оздоровлення та відпочинку санаторного типу «Дружний» ПАТ «Київський завод «Радар», що в м. Ірпінь, Київської області (директор – Валерій Смоловий). Об’єктом перевірки були всі складові оздоровлення. Це і якість питної води, і умови оздоровлення і відповідність харчування до вимог дитячого споживання.

У розпалі – перша зміна. Тут відпочивають, оздоровлюються та набираються сил і приємних вражень 150 дітей.

Представники Міськпрофради ретельно оглянули територію закладу. Тут створені всі умови для повноцінного відпочинку дітей і підлітків – упорядкована територія, відремонтовані корпуси. Особлива увага зверталася на протипожежну безпеку, технічний стан будівель і споруд, що знаходяться на території табору, на умови проживання дітей. Не оминули увагою умови перебування дітей у басейні та під час надання оздоровчих послуг. Директор закладу і медпрацівники звернули увагу на те, що деякі батьки відправляють дітей на відпочинок без медичних довідок або неналежно їх оформлюють.

За словами перевіряючих, такі заходи у ДОЗ допомагають виявити недоліки та оперативно їх усунути щоб відпочинок дітей проходив безпечно.

Джерело: http://profrada.kiev.ua/