Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Навчання профспілкового активу розпочато

Навчання профспілкового активу розпочато. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

18 травня Київським міським комітетом профспілки енергетиків було організовано та проведено семінар-навчання з новообраними головами первинних профспілкових організацій.

Відкрив навчання голова профспілки Тищенко О.М. Він поздоровив присутніх з обранням їх на відповідальні посади, довів основні цілі профспілок у сучасному світі і конкретні завдання, які стають перед керівниками організацій.

Заступник голови міського комітету Бондаренко Ю.В. у виступі освітив питання оргроботи, захисту прав членів профспілки та неохідність використання у роботі сучасних інформаційних технологій.

Головний бухгалтер Калініченко І.А. розкрила слухачам особливості бухгалтерського обліку у профспілкових організаціях та надала корисні поради стосовно звітності та взаємодії з контролюючими органами.

Дуже важлими був правовий блок навчання. Провів його досвідчений юрист, визнаний фахівець у питаннях трудового законодавства Киба В.В. 

Всі учасники семінару отримали інформаційні матеріали, які допоможуть їм втілити отриманні знання у роботі.