Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Звітно-виборна конференція Київської профспілки енергетиків

Звітно-виборна конференція Київської профспілки енергетиків. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

15 квітня у конференцзалі готелю "Україна" відбулась ІV звітно-виборна конференція Київської профспілки енергетиків. Під час її роботи були підведені підсумки роботи міського комітету за період 2010-2015 р.р. та обрані керівні органи профспілки на наступний період.

На конференцію було обрано 105 делегатів від 43 первинних профспілкових організацій. Серед запрошених були: заступник голови Федерації профспілок України Кондрюк С.М., голова Центрального комітету "Укрелектропрофспілки" Шишов С.С., голова Киїаської міської ради профспілок Мельник В.П., голова Київського ФСТ "Україна" Климов В.М. Всі вони виступили у ході дискусій.

Робота конференції було напруженою, але плідною. Всі виступи містили і підтримку досягнень та успіхів у роботі профспілки, і критичні зауваження та побажання на наступний період. У результаті обговорень роботу міського комітету за звітний період було визнано задовільною, акт контрольно-ревізійної комісії - затверджено.

Головою міського комітету обрано Тищенка О.М., заступником - Бондаренка Ю.В. Під час виборів у складі міськкому відбулись зміни - майже 40% обрані вперше. 

Також були розглянуті кандидатури та обрані  представники нашої профспілки до керівних органів та делегати на VI зїзд "Укрелектропрофспілки".