Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Профспілкова звітно-виборна кампанія в організаціях ПАТ "КИЇВЕНЕРГО" завершена!

Профспілкова звітно-виборна кампанія в організаціях ПАТ

26 березня 2015 року пройшли звітно-виборні конференції в первинних профспілкових організаціях СВП "КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРИЧНІ МЕРЕЖІ" та Апарату управління ПАТ "КИЇВЕНЕРГО", які завершили звітно-виборну кампанію в структурних підрозділах Київенерго. 

ПАТ "КИЇВЕНЕРГО" - найпотужніше енергетичне підприємство м. Києва. На ньому працює понад 12 тис. осіб. В його структурних підрозділах існує 8 первинних профспілкових організацій, які є лідерами нашої профспілки, як за кількістю членів, так і за якістю профспілкової роботи.

Всі первинні профспілкові організації обрали собі профкоми та керівників на найближчі 5 років.

Останньою серед організацій проводилась звітно-виборна конференція Апарату управління ПАТ "Київенерго". Її лідером вже тривалий час є Бондарєв Сергій Ігорович, який також своїми колегами обраний головою Ради профкомів. Саме завдяки його наполегливості та вмінню знаходити вирішення питань, існують деякі соціальні програми ПАТ "КИЇВЕНЕРГО".

На конференції Апарату управління був присутній голова профспілки Тищенко О.М. Він або його заступник Бондаренко Ю.В. відвідували майже всі конференції або збори первинних профспілкових організацій нашої профспілки.