Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

16 лютого відкриють меморіальну дошку пам’яті воїнам-інтернаціоналістам

16 лютого відкриють меморіальну дошку пам’яті воїнам-інтернаціоналістам. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

16 лютого о 14:30 на фасаді навчально-виховного комплексу «Домінанта» (вул. Юності, 3) буде урочисто відкрито меморіальну дошку на честь вшанування пам’яті випускників спеціалізованої школи № 204, які загинули під час виконання інтернаціонального обов’язку в Афганістані: Олега Кришеня і Віталія Притулова. Імена цих випускників школи занесені до першого випуску Книги пам’яті загиблих в Афганістані «Чорні тюльпани. Афганський мартиролог України».

В урочистостях візьмуть участь депутати Київської міської ради, голова Дніпровської райдержадміністрації Ярослав Горбунов, представники Дніпровського районного військового комісаріату, батьки та найближчі рідні загиблих героїв, друзі та однокласники, воїни-афганці та учасники Антитерористичної операції.

Як наголошують у Департаменті освіти і науки, молоді та спорту КМДА, воїни-афганці, які навчалися у стінах 204-ої столичної школи, загинули, прослуживши майже рік у складі обмеженого контингенту радянських військ. Жахи війни в Афганістані відійшли в минуле, час стер із народної пам’яті імена тисяч героїв. Але сьогоднішня війна на сході нагадала: самопожертви солдат не повинні піти в небуття. За датами – імена, за іменами – історія.

Джерело: http://kievcity.gov.ua/