Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

16 грудня відбудеться акція надання гуманітарної допомоги сім’ям переселенців

16 грудня відбудеться акція надання гуманітарної допомоги сім’ям переселенців. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

16 грудня о 14:00 в Оболонському районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проходитиме акція «Наш час – час взаємодопомоги» за адресою: вул. Л. Гавро, 7-Г щодо надання гуманітарної допомоги сім’ям переселенцівіз зони АТО та АР Крим. Захід відбудеться за підтримки Українсько-турецького культурного центру «Сяйво» спільно з Київським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Зазначимо, у рамках акції вже більш ніж 700 переселенців, які проживають у  столиці, які проживають у місцях компактного поселення, отримали продуктові набори. 16 грудня допомога надійде 50 переселенцям, якими опікується Облонський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та які компактно проживають у пансіонаті «Супутник», а також на всій території району. Окрім цього, подарунки отримають і кризові сім’ї, які знаходяться під соціальним супроводом районного центру.

Також соціальна робота з наданням психологічної підтримки переселенцям  відбувається у всіх районах столиці за фактичним місцем проживання людей, а також за графіком двічі на тиждень у місцях їх компактного проживання (санаторій «Ластівка», пансіонати «Супутник», «Джерело», санаторій «Салют», БФ «Ковчег», БО «Місто щасливих дітей», вул. Будіндустрії, 5, на території релігійної общини «Емануіл», на території Голосіївської пустині; вул. Червоногвардійська, 27-А, вул. Драгоманова, 1-Г).

Акредитація ЗМІ на захід відбувається за тел.: 426-87-75; 093-762-61-88 (Вікторія Сущенко).

 

Джерело: http://kievcity.gov.ua/