Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Профспілки вважають за потрібне ініціювати переговори по Генугоді на новий строк

Профспілки вважають за потрібне ініціювати переговори по Генугоді на новий строк. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Під головуванням заступника Голови ФПУ Сергія Кондрюка 29 жовтня відбулось засідання Робочої комісії об'єднань профспілок для ведення колективних переговорів і підготовки проекту Генеральної угоди на новий строк.

У роботі взяли участь заступник Голови ФПУ Сергій Українець, керівники всеукраїнських галузевих профспілок, представники СПО об’єднань профспілок, фахівці апарату ФПУ.

Враховуючи динамічний розвиток подій у державі, зокрема, формування нової конфігурації влади, вже найближчим часом може виникнути потреба у проекті нової Генеральної угоди. Тому робота комісії є своєчасною та має бути якомога конструктивнішою, - на цьому наголосив керівник Робочої комісії об’єднань профспілок С.Кондрюк.

У ході засідання обговорено робочу версію проекту Генеральної угоди на 2015-2017 роки, пропозиції робочих груп до розділів документу. СПО об’єднань профспілок запропоновано до 10 листопада надати
свої пропозиції до робочої версії проекту Генугоди та за кожним її положенням визначити рейтингову оцінку:

І — бажано; 2 — повинно бути; З — принципово.

Наступне засідання Робочої комісії об’єднань профспілок з метою узагальнення внесених до Генугоди пропозиції вирішено провести 24 листопада ц.р.

Джерело: fpsu.org.ua