Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

16 жовтня відбудеться відкриття V-го щорічного Фестивалю української дитячої книги «Азбукове Королівство Магів і Янголів»

16 жовтня відбудеться відкриття V-го щорічного Фестивалю української дитячої книги «Азбукове Королівство Магів і Янголів». Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

З 16 до 19 жовтня 2014 р. за підтримки Департаменту культури КМДА Музей книги і друкарства України проводить V-й щорічний Фестиваль української дитячої книги «Азбукове Королівство Магів і Янголів», присвячений Героїзму та Звитязі Українських Воїнів.

Учасники і гості цьогорічного Фестивалю націлені відкрито та щиро підтримати дітей, з окупованих територій та постраждалих під час проведення АТО на Сході України.

Упродовж чотирьох днів Фестивалю гості Музею зможуть:

  • взяти участь в акції «Твоя книга для твого однолітка на Сході України». Кожен охочий гість зможе принести або придбати книгу для дітей з регіонів України, де відбувається війна. Після закінчення Акції ці книги будуть передані дітям до шкільних бібліотек Луганської та Донецької областей;
  • створити власноруч та підписати листівку для наших бійців у зоні АТО;
  • відвідати практичні заняття з психологами, що допоможуть дітям і батькам адаптуватись та зорієнтуватись у складних умовах сьогодення, що пов’язані з проведенням АТО на Сході України.

Впродовж усіх днів Фестивалю в Музеї збиратимуться кошти, що будуть передані пораненим воїнам у Головний військово-медичний клінічний ордена Червоної Зірки центр «Головний військовий клінічний госпіталь».

Також на відвідувачів чекають: виставки з нагоди відзначення 80-річчя Національного видавництва дитячої літератури «Веселка»; дитячого пленерного малюнку Міжнародного конкурсу «Золотий мольберт» (м. Львів), присвячена 200-річчю Т.Г. Шевченка та Небесній Сотні; «Арткнига». Відбуватимуться творчі зустрічі та автограф-сесії з найкращими українськими письменниками, художниками, дослідниками дитячої літератури, психологами, перекладачами, презентації найцікавіших видань української дитячої книги, майстер-класи з виготовлення паперу, каліграфії, книжкової ілюстрації, традиційного українського та духовного співу, акторської майстерності тощо.

Музей розташований на території Києво-Печерського історико-культурного заповідника «Києво-Печерська Лавра» за адресою вул. Лаврська 9, корп. 9., тел. 044-280-66-23, 280-79-76.

 

Джерело: http://kievcity.gov.ua/