Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Звернення Федерації профспілок України до керівництва держави, лідерів політичних сил

Звернення Федерації профспілок України до керівництва держави, лідерів політичних сил. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Шановні керівники держави, лідери політичних сил!

 Народ України довірив вам управління державою, представництво інтересів громадян у парламенті та виконавчій владі, визначення перспектив суспільного розвитку, створення умов для мирного і гідного життя громадян.

Україна все більше поринає у вир збройної війни з терористами, яка підігрівається зовнішньою агресією з боку Росії у Донецькій та Луганській областях.

Проведення антитерористичної операції стримало поширення загроз на інші регіони країни, однак під час бойових дій продовжують гинути бійці АТО та мирні люди, палають будинки, лікарні, школи, зупиняються й руйнуються потужні промислові підприємства, багатотисячні трудові колективи залишаються без роботи, а сім'ї працівників – без засобів до життя. Сотні тисяч людей залишили рідні домівки і виїхали до інших областей України та сусідніх країн. Подальші воєнні дії призводять тільки до зростання людських жертв і економічних збитків.

Президент України Петро Порошенко, започаткувавши план миру, зробив черговий крок до мирного врегулювання конфлікту на зустрічі у Мінську з керівниками Євросоюзу і Митного союзу.

Звертаємось до вас з вимогою і проханням: зробіть усе можливе, щоб зупинити військову агресію проти мирних громадян України, забезпечте українських військових і добровольців необхідною військовою технікою і засобами захисту. Тільки сильна армія може зупинити ворога – терористів, російських найманців, які постійно отримують допомогу військовою технікою та збройними силами з Росії через захоплений кордон. 

Задля збереження миру, територіальної цілісності України та європейського вибору народу України просимо продовжити за участю міжнародної спільноти пошук шляхів мирного врегулювання ситуації на сході країни, дати, нарешті, змогу громадянам жити під мирним небом, працювати, навчатися і виховувати дітей на благо майбутнього суверенної України.

        Президія Федерації  профспілок України

 

Джерело: fpsu.org.ua