Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

22 областям повністю надійшли кошти І траншу державних соціальних допомог серпня

22 областям повністю надійшли кошти І траншу державних соціальних допомог серпня. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Станом на 15 серпня на поштові відділення та рахунки банківських установ перераховано 2,7 млрд. грн., призначених для здійснення виплат малозабезпеченим сімям, сімям з дітьми, дітям-інвалідам та інвалідам з дитинства у серпні. Таким чином, фінансування І траншу державних соціальних допомог цього місяця (2,9 млрд. грн.) підходить до завершення.

Наразі 22 областям  кошти надійшли у повному обсязі. Триває фінансування  Київської області, а також  Донецької – в тих населених пунктах, де це можливо.

До низки управлінь соцзахисту населення Донецької області кошти не надійшли у зв’язку з відключенням казначейського обслуговування. Це, зокрема, міста Донецьк, Авдіївка, Горлівка, Єнакієве, Жданівка, Кіровське, Макіївка, Сніжне, Торез, Харцизьк, Мар’ївка, Шахтарськ і Шахтарський район, а також місто Ясинувате та Ясинуватськийрайон.

Через технічні проблеми в роботі територіальних органів Держказначейства Луганської області, субвенція для виплати державних допомог цього місяця до регіону не надходила.

 

Джерело: mlsp.gov.ua