Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Людмила Денісова призначена Головою Національної тристоронньої соціально-економічної ради

Людмила Денісова призначена Головою Національної тристоронньої соціально-економічної ради	. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Міністр соціальної політики Людмила Денісова призначена Головою Національної тристоронньої соціально-економічної ради. Відповідний Указ № 567/2014 від 3 липня 2014 року підписано Президентом України та розміщено на офіційному сайті Глави держави.

 Довідково:

Національна тристороння соціально-економічна рада вперше була утворена за пропозицією всеукраїнських профспілок, об’єднань роботодавців та Кабінету Міністрів України як консультативно-дорадчий орган при Президентові України з представників Кабінету Міністрів України, всеукраїнських професійних спілок та їх об'єднань, всеукраїнських об'єднань організацій роботодавців відповідно до Указу Президента України від 29 грудня 2005 року № 1871 „Про розвиток соціального діалогу в Україні”.

До основних завдань Національної ради належать:

1) вироблення консолідованої позиції сторін соціального діалогу щодо стратегії еконо-мічного і соціального розвитку України та шляхів вирішення існуючих проблем у цій сфері;

2) підготовка та надання узгоджених рекомендацій і пропозицій Президентові України, Верховній Раді України та Кабінету Міністрів України з питань формування і реалізації державної економічної та соціальної політики, регулювання трудових, економічних, соціальних відносин.

 

Джерело: mlsp.gov.ua