Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Київська міська рада профспілок продовжує піклуватися про відпочинок та оздоровлення дітей

Київська міська рада профспілок продовжує піклуватися про відпочинок та оздоровлення дітей. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Профспілки міста активно включились в роботу по організації відпочинку та оздоровлення дітей.

Особливістю літнього оздоровчого сезону 2014 року являється значно більший попит, у порівнянні з минулим роком, на дитячі путівки  до оздоровчих закладів, розташованих на Київщині.

В дитячих оздоровчих закладах створені необхідні умови для проживання дітей. Адміністрація піклується за дотриманням норм харчування дітей, здійснює необхідні заходи для покращення їх здоров’я.

Досвідчені педагоги та молоді вожаті знаходять цікаві форми культурно-масової та фізкультурно-спортивної роботи з дітьми. Цікаве дозвілля, можливість реалізувати творчі можливості та веселі друзі найбільше приваблюють дітей під час перебування на відпочинку.

Значним попитом серед дітей та підлітків користується відпочинок в Карпатах. «Країною лісової казки» назвали діти Дитячий оздоровчий комплекс «Ровесник», розташований на Львівщині, в якому створені всі умови для відпочинку, оздоровлення та лікування дітей.

Незважаючи на фінансові ускладнення Міськпрофрадою акумульовано кошти та  відправлено на відпочинок  протягом перших двох змін понад 800 дітей, на Київщині, Закарпатті та Львівщині. Більшість дітей віднесені до пільгових категорій, батьки яких заплатили часткову вартість путівки.

Літній відпочинок триває і профспілки міста прикладають зусилля щоб наші діти відпочили, оздоровились в дитячих оздоровчих закладах, придбали нових друзів та із задоволенням згадували, як весело та цікаво було в дитячих оздоровчих таборах, де вони провели літо 2014 року.

 

Джерело: http://profrada.kiev.ua/