Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

ХІ літня Спартакіада працівників енергетики та електротехнічної промисловості України

ХІ літня Спартакіада працівників енергетики та електротехнічної промисловості України. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

З 12 по 15 червня в м. Біла Церква відбулись фінальні змагання ХІ літньої Спартакіади працівників енергетики та електротехнічної промисловості України. Команда нашої профспілки також взяла участь у цьому заході.

Традиційно спартакіади енергетиків проводились в Алушті, але, нажаль, цього року місце проведення змагань було перенесено.

Спортивні колективи енергетиків змагались у 7 видах спорту: міні-футболі, волейболі, настільному тенісі, легкій атлетиці, армрестлінгу, гирьовому спорті та шахах.

Учасники демонстрували високі результати, і боротьба за перемогу була дуже напруженою у всіх дисциплінах.

Перше загальнокомандне місце виборола команда енегетиків Запорізької області, друге - Дніпропетровської.

Команда нашої профспілки була сформована на базі команди ПАТ "КИЇВЕНЕРГО". Вона посіла третьє загальнокомандне місце. Загальна кількість зароблених нею нагород склала 18 медалей, з них: 4 золотих (3 - гирьовий спорт, 1 - легка атлетика), 6 срібних (3 - армспорт, 3 - легка атлетика), 8 бронзових (6 - легка атлетика, 2 - настільний теніс).

Але головним досягненням проведених змагань стали навіть не спортивні результати, а те що профспілки різних регіонів показали свою солідарність, показали, що ми разом і нас нікому не перемогти!