Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

29 квітня відбулась нарада керівників членських організацій Київської міської ради профспілок

29 квітня відбулась нарада керівників членських організацій Київської міської ради профспілок. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

29 травня 2014 року в Залі засідань Міськпрофради відбулася нарада керівників членських організацій Міськпрофради, керівників профспілок та профспілкових організацій прямого підпорядкування, яка була присвячена «Всесвітньому дню охорони праці» з нагородженням переможців огляду-конкурсу «Краще підприємство з охорони праці у м. Києві» за 2013 рік:

КОЛЕКТИВ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО  ПІДПРИЄМСТВА  «ФАРМАК»  ЗА  I  МІСЦЕ  СЕРЕД  ПІДПРИЄМСТВ ПЕРШОЇ КАТЕГОРІЇ В  ОГЛЯДІ-КОНКУРСІ «КРАЩЕ  ПІДПРИЄМСТВО З ОХОРОНИ ПРАЦІ  У    м. КИЄВІ»  В  2013 РОЦІ.   

Голова профспілкового комітету – Олексійчук Павло Володимирович;

КОЛЕКТИВ  КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА  «ДИРЕКЦІЯ З УПРАВЛІННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ЖИТЛОВОГО ФОНДУ» ДЕСНЯНСЬКОГО РАЙОНУ м. КИЄВА ЗА  II  МІСЦЕ  СЕРЕД  ПІДПРИЄМСТВ ПЕРШОЇ КАТЕГОРІЇ В  ОГЛЯДІ-КОНКУРСІ «КРАЩЕ  ПІДПРИЄМСТВО З ОХОРОНИ ПРАЦІ  У    м. КИЄВІ»  В  2013 РОЦІ.

Голова профспілкового комітету – Онищенко Надія Іванівна;

КОЛЕКТИВ  КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДИРЕКЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА ПОШТОВОГО ЗВ’ЯЗКУ «УКРПОШТА» ЗА  III  МІСЦЕ  СЕРЕД ПІДПРИЄМСТВ ПЕРШОЇ КАТЕГОРІЇ В  ОГЛЯДІ-КОНКУРСІ «КРАЩЕ  ПІДПРИЄМСТВО З ОХОРОНИ ПРАЦІ  У    м. КИЄВІ»  В  2013 РОЦІ.

Голова профспілкового комітету – Авдиш Галина Кирилівна;

КОЛЕКТИВ ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА ВИРОБНИЧОГО ОБ’ЄДНАННЯ «КИЇВПРИЛАД» ЗА  I  МІСЦЕ  СЕРЕД  ПІДПРИЄМСТВ ДРУГОЇ КАТЕГОРІЇ В  ОГЛЯДІ-КОНКУРСІ «КРАЩЕ  ПІДПРИЄМСТВО З ОХОРОНИ ПРАЦІ  У    м. КИЄВІ»  В  2013 РОЦІ.

Голова профспілкового комітету – Кульбич Валерій Аркадійович;

КОЛЕКТИВ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА  «ОТІС» ЗА  II МІСЦЕ  СЕРЕД  ПІДПРИЄМСТВ ДРУГОЇ КАТЕГОРІЇ В  ОГЛЯДІ-КОНКУРСІ «КРАЩЕ  ПІДПРИЄМСТВО З ОХОРОНИ ПРАЦІ  У    м. КИЄВІ»  В  2013 РОЦІ.

Голова профспілкового комітету – Ляпота   Сергій   Миколайович;

КОЛЕКТИВ ДОЧІРНЬОГО ПІДПРИЄМСТВА ПАТ «КИЇВХЛІБ» «ХЛІБОКОМБІНАТ № 11»  ЗА  III МІСЦЕ  СЕРЕД  ПІДПРИЄМСТВ ДРУГОЇ КАТЕГОРІЇ В  ОГЛЯДІ-КОНКУРСІ «КРАЩЕ  ПІДПРИЄМСТВО З ОХОРОНИ ПРАЦІ  У    м. КИЄВІ»  В  2013 РОЦІ.

Голова профспілкового комітету – Крайницька Тетяна Миколаївна;

КОЛЕКТИВ  ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «МАКАРОННА ФАБРИКА» м. КИЇВ ЗА I МІСЦЕ  СЕРЕД  ПІДПРИЄМСТВ ТРЕТЬОЇ  КАТЕГОРІЇ  В  ОГЛЯДІ-КОНКУРСІ «КРАЩЕ  ПІДПРИЄМСТВО З ОХОРОНИ ПРАЦІ  У    м. КИЄВІ»  В  2013 РОЦІ.

Голова профспілкового комітету – Федорчук Світлана Євгеніївна;

8. КОЛЕКТИВ  ДОШКІЛЬНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ № 100 «КАЗКА» В ДАРНИЦЬКІЙ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ЗА II МІСЦЕ  СЕРЕД  ПІДПРИЄМСТВ ТРЕТЬОЇ  КАТЕГОРІЇ  В  ОГЛЯДІ-КОНКУРСІ «КРАЩЕ  ПІДПРИЄМСТВО З ОХОРОНИ ПРАЦІ  У    м. КИЄВІ»  В  2013 РОЦІ.

Голова профспілкового комітету – Саєнко  О.В.

КОЛЕКТИВ  ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «АСФАЛЬТОБЕТОННИЙ ЗАВОД»  ЗА  III МІСЦЕ  СЕРЕД  ПІДПРИЄМСТВ ТРЕТЬОЇ  КАТЕГОРІЇ  В  ОГЛЯДІ-КОНКУРСІ «КРАЩЕ  ПІДПРИЄМСТВО З ОХОРОНИ ПРАЦІ  У           м. КИЄВІ»  В  2013 РОЦІ.

Голова профспілкового комітету  Баранюк  П.С.

Голова Міськпрофради, Валентин Мельник, привітав усіх переможців і побажав успіхів у подальшому, а також, подякував роботодавцям за співпрацю і за створення сприятливих умов роботи і відповідальне ставлення до здійснення і контролю за охороною праці на підприємствах. 

Ще одним із важливих питань була участь у виборах до місцевих органів влади.  Валентин Мельник нагадав учасникам наради і членам Президії, що на одному з попередніх засідань Президії було прийнято рішення про необхідність прийняття участі у виборах. Після проведеного моніторингу політичних партій була визначена та партія, під егідою якої Профспілки міста будуть приймати участь у виборчій кампанії – це партія «ЄДНІСТЬ», головою якої є Омельченко Олександр Олександрович. За спільною думкою, політична програма цієї партії найбільше співпадає із місією і задачами, що є головними для Профспілок міста. Доповів, що 25 квітня 2014 року відбулася Конференція партії «ЄДНІСТЬ» по висуванню кандидатів в депутати Київ Ради по партійним спискам. 

За № 4 балотується Мельник Валентин Петрович – Голова Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок».

За № 9 балотується Чабанюк Ольга Анатоліївна – Голова ППО ДВНЗ «Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана». 

На завершення, було прийнято Звернення Київської міської ради профспілок до спілчан, членів їх сімей та усіх киян.

 

Джерело: http://profrada.kiev.ua/