Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Звернення Київського міськкому профспілки енергетиків з приводу Дня Чорнобильської трагедії

Звернення Київського міськкому профспілки енергетиків з приводу Дня Чорнобильської трагедії. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

26 квітня минає 28 років від дня Чорнобильської катастрофи, яка озивається пекучим болем і стражданнями у багатьох родинах. Чорнобиль продемонстрував всемогутність і водночас безсилля людини, ще раз доводячи, що можливості людського розуму безмежні, але за умови повної відповідальності за дії і вчинки. 

У Чорнобилі тисячі людей, котрих залучили до подолання наслідків ядерного вибуху, вступили у смертельний двобій з незримим ворогом. У ті дні ліквідатори захищали не лише рідну землю і народ України, а усе людство. Вони з честю і гідністю виконали свій обов’язок.

Відлуння біди стихне ще не скоро. Її наслідки відчують на собі і майбутні покоління. Проте ми маємо з оптимізмом дивитися у майбутнє, вчитися на помилках, зробити все можливе, аби подібне не повторилося, берегти і огорнути турботою тих, хто жертвував своїм життям, здоров’ям, рятуючи світ. Не будьмо байдужими до власної долі та долі рідної землі.

Пом’янімо усіх, хто відійшов у вічність внаслідок Чорнобильської біди. Схилімо голови в глибокій жалобі і запалімо свічі спомину. Вічная пам’ять.

Київський міськком профспілки енергетиків