Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

На Трухановому острові відбулись профспілкові змагання зі спортивного доміно

На Трухановому острові відбулись профспілкові змагання зі спортивного доміно. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

Команда Київської профспілки енергетиків взяла участь у змаганнях зі спортивного доміно серед команд членських організацій Об'єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок». Змагання відбулись 24 квітня на Трухановому острові на території дитячо-юнацької учбово-спортивної бази «Зеніт» з нагоди святкування Дня міжнародної солідарності трудящих.

Відкрив урочисту частину Голова Київської міської ради профспілок – Президент федерації доміно м. Києва Валентин МЕЛЬНИК. Після привітань пролунав Гімн України, і змагання розпочались.

Не зважаючи на гарну погоду та мольовничу природу, напруження спортивноъ боротьби було дуже високим.

Змагання проводились у підгрупах: чоловіки, мікст, ветерани, молодь. Окремо змагались голови міських профспілок та люди з обмеженими можливостями. Представники нашої профспілки взяли участь у категоріях: чоловіки, мікст та молодь.

У запеклій боротьбі призові місця вибороли: І місце -  Калініченко Вікторія (міськком профспілки), Приходько Владислав (СВП "КИЇВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ" ПАТ "КИЇВЕНЕРГО") та Морусов Володимир (СВП "КОНТРОЛЬ ТА ДІАГНОСТИКА" ПАТ "КИЇВЕНЕРГО"), ІІІ місце - Руднєв Олександр та Коваль Олександр (СВП "АВТОТРАНСПОРТ" ПАТ "КИЇВЕНЕРГО").

Переможці отримали медалі, грамоти та грошові сертифікати.

Але задоволення та масу позитивних вражень від цього заходу отримали всі учасники.