Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Зустріч профспілкового активу м. Києва з головою Київської міської державної адміністрації Володимиром Бондаренко

Зустріч профспілкового активу м. Києва з головою Київської міської державної адміністрації Володимиром Бондаренко. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

15 квітня 2014 року за ініціативою Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» у Київському міському Будинку вчителя вул. Володимирська, 57 відбулася зустріч профспілкового активу м. Києва з головою Київської міської державної адміністраціїВолодимиром Бондаренко.

Метою зустрічі було відновлення соціального діалогу адміністрації, роботодавців та профспілок для захисту працюючих киян, інвалідів та мало захищених верств населення, аналіз соціально-економічної ситуації в місті.

В ході зустрічі були розглянуті питання, які турбують трудові колективи, побажання активістів та роботодавців. Внесені пропозиції щодо подальшої співпраці влади, профспілок, роботодавців.

Голова Київської міської ради профспілок Валентин Мельник зазначив: «Труднощі, які виникли, не повинні бути перекладені тільки на плечі трудящих, котрі можуть  найбільше постраждати через масові звільнення, невиплату або затримки з  виплатою заробітної плати, нехтування вимог безпеки і умов праці, переведення працівників на скорочений робочий день і тиждень, згортання міських соціальних програм. Заходи по стабілізації економічної ситуації в столиці, перш за все, повині передбачати раціональне використання наявних у місті матеріальних і фінансових ресурсів, недопущення розкрадання бюджетних коштів, залучення для розвитку економіки внутрішніх і зовнішніх інвестицій, збереження робочих місць.»

По закінченню зустрічі Голова Міськпрофради Валентин Мельник подякував міському головіВолодимиру Бондаренко за участь у зустрічі й конструктивну розмову, побажав плідної роботи у розвитку нашого міста та висловив сподівання, що соціальний діалог між профспілками, роботодавцями та адміністрацією піде на користь всім сторонам.

 

Джерело: http://profrada.kiev.ua/