Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Участь делегації Федерації профспілок України у роботі 51-ї сесії Комісії соціального розвитку ЕКОСОР ООН

Участь делегації Федерації профспілок України у роботі 51-ї сесії Комісії соціального розвитку ЕКОСОР ООН. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

     У Нью-Йорку триває робота 51-ї сесії Комісії соціального розвитку Економічної і соціальної ради ООН, у роботі якої традиційно бере участь делегація ФПУ на чолі з Головою ФПУ Ю.М. Куликом.

   7 лютого Голова ФПУ Кулик Ю.М. виступив на ранковому засіданні сесії. Зокрема, він підкреслив: «Завдяки зусиллям держави в Україні вдалося зберегти позитивну динаміку соціальних показників. Протягом року за ініціативою Президента України Віктора Януковича проведено низку підвищень соціальних стандартів – прожитковий рівень для різних категорій зріс на 10-15% у порівнянні з 2011 роком. Одночасно зросла мінімальна заробітна плата і мінімальна пенсія».

    У відповідь на виступ Голови ФПУ представники ЕКОСОР висловили вдячність ФПУ за участь її делегації у роботі сесії і щирі сподівання, що ФПУ і надалі братиме активну участь у роботі органів ЕКОСОР. Адже потенціал і досвід діяльності профспілок – запорука покращення життя людей.

    8 лютого на порядку денному сесії обговорення доповіді Генерального секретаря ООН щодо порядку проведення другого огляду та оцінки Мадридського міжнародного плану дій з проблем старіння 2002 року та виступу Спеціального доповідача ООН з проблем інвалідів.

     Сесія продовжить свою роботу до 15 лютого.

 

Джерело: http://fpsu.pp.ua