Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

ЗВЕРНЕННЯ Київського міського комітету профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості

ЗВЕРНЕННЯ Київського міського комітету профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

ЗВЕРНЕННЯ

Київського міського комітету профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості

В цей складний період небезпеки для територіальної цілісності нашої держави, загрози її суверенітету члени профспілки, профспілкові організації енергетики та електротехніки міста Києва стурбовані станом Збройних сил України.

Київська профспілка енергетиків закликає об’єднатись заради миру та спокою в нашій країні, незалежно від національності і мови спілкування, та засудити дії агресора.

Працівники енергетики – члени профспілки обурені діями сил, що військовими діями, вторгненням в межі нашої держави, провокаціями створюють загрозу життю військових, мирних людей та цілісності України.

Ми в повній мірі усвідомлюємо що Українська армія потребує значних фінансових, фізичних та моральних ресурсів, і тому працівники профспілкових органів Київської профспілки енергетиків перераховують свої особисті кошти на підтримку Збройних сил України.

Підтримуючи їх ініціативу, звертаємося до членів Київської профспілки енергетиків про долучення до благодійної акції «Підтримай Українську Армію» і перерахування коштів на рахунки Міністерства оборони України.

Реквізити Міністерства оборони України:

Одержувач: Міністерство оборони України;

Код ЄДРПОУ: 00034022;

Банк: Державна казначейська служба України, м.Київ;

Код банку МФО: 820172;

Реєстраційні рахунки:

31254307218611 – матеріально-технічне забезпечення;

31257304218611 – медичне забезпечення.

565 по всіх операторах мобільного зв’язку – 5 грн.

 

Київський міський комітет профспілки працівників

енергетики та електротехнічної промисловості