Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Оголошено конкурс на кращий колективний договір у місті Києві

Оголошено конкурс на кращий колективний договір у місті Києві. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

1 лютого 2013 року в Залі засідань Київської міської ради профспілок відбулася нарада з членами районних та міської комісій з проведення конкурсу на кращий колективний договір у місті Києві.

До складу комісій ввійшли роботодавці, представники держадміністрацій та члени профспілкових організацій столиці.

У засіданні взяли участь начальник управління праці та зайнятості Департаменту соціальної політики КМДА Віталій Соя, голова правління Київської міської організації роботодавців Андрій Антонюк та виконавчий директор Київської міської організації роботодавців Іван Голодівський. Вів засідання  заступник голови Київської Міськпрофради Володимиром Рижих.

Володимир Рижих, розпочинаючи засідання наголосив, що «колективний договір – це головний документ соціального діалогу між роботодавцем та працівником, і метою даного конкурсу – є визначення найкращих колдоговорів, які в подальшому стануть зразком для інших підприємств та організацій».

«А поле для діяльності по поширенню колективних договорів досить велике, адже з 276 тисяч зареєстрованих у місті Києві підприємств, лише п’ять тисяч мають підписані такі договори», - зазначив Володимир Рижих.

Підтримав ініціативу Київської міської трьохсторонньої соціально-економічної ради і виконавчий директор Київської міської організації роботодавців Іван Голодівський, який зауважив, що «ідея проведення конкурсу в першу чергу передбачає собою змагальність, і лише змагальність приносить користь».

Начальник управління праці та зайнятості Департаменту соціальної політики КМДА Віталій Соя ознайомив учасників наради з положеннями проведення конкурсу.

«Переможці конкурсу визначатимуться за двома категоріями: серед підприємств, установ та організацій, які не фінансуються з бюджету та серед  підприємств, установ та організацій, які повністю або частково фінансуються з бюджету, та чотирма категоріями в кожній групі відповідно до кількості працівників цих підприємств», - повідомив Віталій Соя.

 

Джерело: http://profrada.kiev.ua