Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості
В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!!!

Засідання Президії Міськпрофради. Звернення до членських організацій Київської міської ради профспілок, членів профспілок об’єднання

Засідання Президії Міськпрофради. Звернення до членських організацій Київської міської ради профспілок, членів профспілок об’єднання. Київська міська професійна спілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості

24.02.2014 р. в Залі засідань Президії будиноку профспілок ( вул. Стрітенська, 15) під головуванням голови Київської міської ради профспілок Валентина Мельника відбулося позачергове засідання Президії Міськпрофради, на якому було розглянуто питання, щодо поточного моменту.

На засіданні було прийнято Звернення до членських організацій Київської міської ради профспілок, членів профспілок об’єднання.

 

До членських організацій Київської міської ради профспілок, членів профспілок об’єднання

 

Звернення

У зв’язку з останніми трагічними подіями висловлюємо глибоке співчуття родинам та близьким загиблих Героїв Майдану, а також бажаємо якнайшвидшого одужання пораненим. Київська міська рада профспілок, як найчисельніша громадська організація міста завжди була та є на захисті соціально-економічних та трудових прав людини праці. Незважаючи на те що під час подій 18-20 лютого 2014 року, які мали місце в центрі Києва, було знищено будинок Київських профспілок, ми продовжуємо виконувати своє основне завдання. Міськпрофрада звернулася до місцевих органів державної влади та Головного управління МВС у м. Києві забезпечити правопорядок та безпеку жителів столиці. Просимо членів профспілок зберігати спокій, єдність і солідарність та впевненість у завтрашньому дні. Київська міська рада профспілок завжди буде на захисті прав людини праці.

ПрезидіяКиївської міської ради профспілок 24 лютого 2014 року

 

Джерело: http://profrada.kiev.ua/